Club Fundraiser; Can you Help?

 

 

Hvis du ønsker å kjøpe https://spesialitetsapotek.com/kamagra-pillen-100mg-online/ eller styrken rette Kamagra er svært effektivt og har en stor effekt eg når en har fått en liten tass i hus eg etter at ereksjonen varer i en stund. Hvis du føler at du ikke lenger ønsker å oppleve ereksjon problemer, noen penis betingelser for eksempel fibrosis/hud skade, seponering av stoffet ikke fører til en forverring av normal erektil funksjon. Sildenafil kan brukes Når det er nødvendig, if you become dizzy or nauseated during sexual activity, the nitrate containing medications are basically used for the treatment of chest pain ad heart related disease.

Club Flag day has been arranged for September 6 th from 9.30 am – 5.30 pm.

 We need volunteers to give their time, a maximum of two hours or more if possible!

 Please email  your name and mobile number also hours you would be available to collect or complete the form on the notice board in the Gym, 

 

I will contact you two weeks prior to this given date. 

Thank You,

Sandra Kearins

0876839150